امروز چینگ چینگ جان (اونی که خیلی تپل مپلی و بانمکه) در طی یک اقدام کاملا فرا فرهنگی و برون مرزی برام یک بشقاب غذا از بلادشون آورد که امتحان کنم. منم که حسابی ذوق زده شده بودم در ابتدا قاشق اول و دوم را بی مهابا رفتم بالا تا در طی حرکتی که کاملا خوار مادر چینگ چینگ جان را برای دقایقی زیر سوال برد، در حین بلع قاشق سوم ناگهان درک کنم که زرده تخم مرغ جوشانده شده در سرکه محلی با گوجه فرنگی و ماست چه مزه ای خواهد داشت.

بهش میگم «ده آخه مادر ... (ادامه مطلب از نوار مصاحبه پاک شده است)، این چه مزخرفیه به خورد من دادی ؟ من ٢٠ ساله دارم زور می زنم مزه این لامصب از یادم بره، بعد تو نه تنها زرده و سفیده رو با سرکه و خدا می دونه چه چرند دیگه ای قاطی کردی، بعد اومدی قاچ های خوشگل گوجه فرنگی چیدی روش که منو گول بزنی ؟ خوبه پس فردا بیام بهت تاپاله تعارف کنم که روش توت فرنگی شکل قلب چیده شده باشه ؟!»

چینگ چینگ جان به من یادآوری می کند که این غذا دارای کلیه مولکول و ویتامین هاییست که تابحال توسط بشر شناخته شده و او و عزیزانش سالها و دهه هاست که در سختی و نداری با آنچه که من از آن تحت عنوان «زهرمار مادرقحبه جوشانده شده در سرکه بی ناموس» نام می برم روزگار گذرانده اند. خواستم از او سوال کنم آیا فکر نمی کند دلیل اینکه ژن نسل و اجدادش هم طی سالها با زهرمار مادرقحبه مشارالیه این چنین توسط اون گوجه فرنگی ها خوشگل خوشگل به فاک رفته، آن است که وقتی این لامصب را می خوردند اصولا تا یکی دو روز همچین معده شان فراموش می کرد که در بدن دقیقا باید چه کار کند و تو گویی خاطرات شملچه را زنده می کرد...که ناگهان لامپی بالای سرم روشن شد و فهمیدم آنچه که من تا به امروز در رستوران ها و یا فست فود های چینی خورده ام، اصلا آن چیزی نیست که چینگ چینگ جان و در و دافش در بلاد می خورند. یعنی این لامصب ها حتی غذایی که صادر می کنند هم تقلبی است!

چنگولها!





کلیه حقوق این وبلاگ، اعم از مطالب و طراحی متعلق به هیچکس حتی شخص نگارنده نبوده، وی هیچگونه مسئولیتی بابت محتوا قبول نمیکند.













برای جستجو در آرشیو وبلاگ از فرم زیر کمک بگیرید:














شخص نگارنده
پروفایل
و روی صحبت من با شما همشیرگان است
وجه تسمیه وبلاگ
پرسش و پاسخ
آدرس ایمیل